Gruppträning

Bonus (1)

LESMILLS – ETT VÄRLDSKONCEPT, I VÄRLDSKLASS. Läs om CXWORX & BODYPUMP nedan.

DAGENS 45 och 60 min

Vi blandar funktionella övningar och rörelser där vi tränar teknik och styrka för hela kroppen högintensivt. Vi använder oss av bl a skivstänger, olympiska ringar, rep, kroppsegna övningar och bollar.

 BOX 60 & 75 min

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerad av boxning och kampsport och du lär dig både slag och sparktekniker. Vi använder oss av redskap som handskar och mitsar.

Du kommer att träna framförallt kondition men även med inslag av styrka.  Var beredd på flåsigt, intensivt och ett rolig träningspass!

Åldergräns 13 år, är du mellan 13-15 år tränar du med en jämstor kompis alt. målsman. Vi erbjuder även BOX Junior 60 min där åldersgränsen är 11-15 år. 

Functional Team 30 och 45 min – Körs som en happening eller delvis inbakat i t e x ett Dagens

Funktionell träning för hela kroppen med kroppsegna övningar varvat med övningar där vi jobbar i par och använder varann som redskap och vikt. Vi tränar styrka, kondition, stabilitet och rörlighet.

TABATA  och CIRKELTABATA 45 min & 60 min

Högintensiv intervallträning, arbete 20 sek, vila i 10 sek. Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner. Effektiv träning där du tränar styrka och kondition.

Cirkelträning 45 och 60 min

Klassisk stationsträning där vi blandar styrka, stabilitet och puls.

Cirkelträning BAS -Familj 60 min

Klassisk stationsträning där vi varvar styrka och puls på ett lekfyllt sätt. Vi tränar även balans och koordination. På det här passet är åldersgränsen från 4 år (4-15 år i målsmans sällskap) och uppåt. Vem som helst kan vara med på detta pass!

Passa på att förena nytta och nöje med familjen.

För att boka med ditt barn, mejla oss på info@60nord.se 

50kr/barn – 

Dagens KIDS

Rörelseglädje och lättare träning för ditt barn som är från 4 år. Vi använder oss av lekfulla övningar och varierar våra teman.

-Ta med dig mamma eller pappa som går bredvid. Eller, bli skjutsad hit och kom själv. Mamma eller pappa kanske också tränar individuellt i gymmet eller utomhus.

OBS! Begränsat antal platser. Boka dig två dagar innan träning via info@60nord.se – swisha 50 kr per barn på plats.

 

Crosstraining 60 min

Vi varvar löpning med styrka ute i ur och skur.

YOGA 60 min

Dynamisk rörlighet och styrka med fokus på andning för att skapa balans i kroppen.

Les Mills CXWORX 30 min

Fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Så du får starkare mage och rumpa, men tränar samtidigt funktionell styrka och skadeförebyggande träning.

Les Mills BODYPUMP™ 45 min & 60 min

Ledande styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark.

Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP™ är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Du blir pushad av instruktören att göra ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå.

Gubbpass 60 min

Sorry tjejer, här är ett pass för enbart killar. En variation av pass som t e x BODYPUMP, Box, Dagens & Cirkelträning.

Fredagsfys 30 min

Ett kort och intensivt pulshöjande pass med massa energi.

 

Vi kommer att anpassa utbudet av gruppträning efter behov och efterfrågan. Tipsa oss gärna om vad du vill ha!