Våra coacher

 • Sarah Steen

  Mammaledig 60% 

   

  Sarah är ägare av 60°NORD och förutom driften av företaget jobbar hon som personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör.

   

  Tränar det mesta och gärna i tre plan för en stark och hållbar kropp, men skidåkning, löpning  och att få vandra uppför höga berg är hennes passion. Att träna utomhus efter säsong ligger henne varmt om hjärtat.

 • Hanna Jansson

  Är utbildad personalvetare och jobbar som områdeschef inom omsorgen. Hon är uppväxt med sport i allmänhet och handboll i synnerhet.

  Blivit förälskad i CrossFit för svetten, glädjen och gemenskapen. Hanna springer lopp för upplevelsen och omgivningen.  – Träningsglädje!

   

 • Maria Gerke

  Platsansvarig, sjukgymnast, tränare och gruppträningsinstruktör. Maria jobbar även som sjukgymnast deltid på Landstinget med bla. personer med artros och andra besvär från rörelseapparaten. Hon har fördjupning inom idrottsmedicin. Utbildad gruppträningsinstruktör och instruktör i HLR.

  Träning har varit en viktig del i hela hennes liv. Fokuset har ändrats under åren från tävlingsidrott och utmaningar som En svensk klassiker till att mera handla om välmående och att ha en kropp som håller för livets utmaningar.

 • Cajsa Hedlund

  Utbildad kock och lagar mat åt många torsbybor samt en hel del skidturister.

  Det här är tjejen som har ridit sedan 6 års ålder och har testat det mesta inom idrott men kommit på att individuell sport och ”flåsidrott” är det hon känner mest kärlek till. Hennes stora målsättning är att inom några år kunna tävla fulldistans i IRONMAN. Som ett komplement till hennes träning och inte bara träna hårt och länge upptäckte hon yogan som gav balans, styrka och ett lugn i kropp och knopp.

 • Susanne Andreasson

  Är utbildad arbetsterapeut och arbetar på Torsby sjukhus.
  Har alltid haft ett stort djur- och naturintresse. Främst har det varit hästar men nu har hon två härliga hundar som följer med ut i ur och skur. En och annan löp- och mountenbikerunda i  skogen har det väl blivit under årens lopp.
  Susanne vill gärna inspirera till rörelseglädje och ökad kroppsmedvetenhet eftersom hon tror att det bidrar till kroppar som håller för ett långt arbetsliv.

   

 • Angelica Bergh

  Angelica är en positiv glädjespridare med massa energi och livslust, som ser alla och alltid vill allas bästa!

  Hon är uppväxt i en liten by utanför Linköping, men bor numer i Lysvik efter att ha hittat kärleken i Oslo.

  I grund och botten är hon en dansös som älskat att stå på scen. Hon hade i några år efter studenten passion att servera Caffe Latte med hjärtan på till höger och vänster… Men till slut kom hon på, hon ville jobba med hälsa  & träning!

  ”Träning ska framförallt vara ROLIGT. Vilken träningsform är din favorit? Jag är säker på att vi alla kan hitta någon!”

   

 • Madde Allenby

  Madde gästar oss en gång varje månad och reser från Actic Karlstad.

  Hon är vårat energiknippe som ger järnet och peppar dig till MAX!

 • Annika Evaldsson

  Vi har samarbete med Annika som fysioterapeut.

  Annika har en bakgrund som elitidrottare. Hon tillhörde under 90-talet längdskidlandslagets olika träningsgrupper och har tävlingsmeriter från så väl världscup som VM och OS. Hon har även coachat juniorer på riksidrottsgymnasium under ett drygt decennium.

  För hennes egen del är träning fortfarande en viktig del av vardagen men nu på en annan nivå och för hälsa och välbefinnande i första hand.

  Annika driver idag eget som fysioterapeut (sjukgymnast) och arbetar som specialidrottslärare.

  Nyfikenhet, glädje och utveckling är starka drivkrafter och balans och helhet viktiga grundpelare i livet och i arbetet med människor.

  Fokus ligger på att hjälpa och vägleda människor så att de uppnår det de strävar efter oavsett om det handlar om rehabilitering från skada, minska smärta, genomgå ett förändringsarbete med sig själv eller bygga upp sin kropp.

  Mer info och kontaktuppgifter finner du på fryksdalensidrottsmedicin.se

 • Anders Marklars

  Han spelade fotboll som liten men i vuxen ålder så har han cyklat och sprungit mycket. Sedan ett par år tillbaka fick Anders blodad tand för Crossfit! Utav det har han fått en stark, funktionell kropp! ”Jag gillar verkligen lära mig nya saker så som Olympiska lyft och gymnastiska övningar.

  Vår coach Anders är trebarnsfar, född och uppvuxen i Torsby. Utöver det är han byggledare på anläggningssidan i Värmland & Dalarna.

   

 • Julia Hertzberg

  Växte upp med hästar och ridning men har de senaste åren tillbringat många timmar i sporthallen spelandes innebandy. Är en riktig lagkamrat som tycket om alla typer av träning, gärna tillsammans med andra och/eller sina två hundar.
  Tycker att det finns få saker som toppar att slå sig riktigt trött på sin bästa vän!

   

 • Gyösh Lövestam

  Började dansa redan vid tre års ålder balett, jazzdans och pantomim. Hon är alltså vår dansös och håller även i Rytmisk stretching.

  Gyösh är specialpedagog där hon har haft grupper med dövblindhet, Down-syndrom, Neurofibromatos.

  Hon började instruera rytmisk stretching grupper 2001 i Ungern, och  i Sverige började hon 2010  med Zumba Fitness, Zumba Gold och Zumba Aqua grupper.

  Förutom att bl. a dansa fyller hon sin fritid från vår till höst ned vandring och vintern med slalomåkning.

 • Lotta Hansson

  Jobbar natt som biomedicinsk analytiker på Centralsjukhuset i Karlstad.
  Lotta har alltid tyckt om att träna, spelade handboll som ung och nu tränar hon för att kroppen ska hålla hela livet och för att det är så roligt.

  Något annat hon njuter av är att åka längdskidor, vandra i fjällen och vara ute i skogen med hunden.

 • Clara Rydberg

  Jobbar som fysioterapeut på Torsby Sjukhus och hjälper personer med muskelo-skeletala besvär.
  Har sin bakgrund inom friidrotten och har fortsatt en förkärlek till tung och explosiv träning.
  Men blandar gärna det med naturupplevelser på skidor, cykel eller till fots!

 • Josefin Larsson

  Är administratör hos oss samt gruppträningsinstruktör.

  Hon är uppvuxen i Södermanland och har provat på de flesta lagsporter som yngre men fastnade tidigt för hästar. Hamnade i Örebro och jobbade professionellt med inridning och utbildning av unga hopphästar och av ryttare, tillsammans med en av våra landslagsryttare.

  Kombinerade hästjobbet med administrativa arbeten, gruppträning, och dans.
  Efter en svår ridolycka 2012 med krossat bäcken som följd, sadlade hon bokstavligen om och blev instruktör på Actic i Örebro.
  Kärleken tog henne till slut till Torsby! När första dottern föddes med flera missbildningar och det blev mycket tid på sjukhus startades Team Saga för att hämta kraft, som samlar in pengar till Hjärtebarnsfonden bla genom olika lopp och jympapass.
  Finns även en lillasyster och två hundar i familjen.

 • Linette Thorén

  Bild och info kommer!

 • Mia Löfvenholm

  Utbildad hälsoutvecklare och idrottsmassör som hatar att sitta stilla!

  Sitter mycket på arbetet och försöker därför hitta så många tillfällen som möjligt till träning för att må bra.
  Föredrar löpning eller styrketräning i gymmet men också gruppträningspass.

  Några mål är att springa marathon på bra tid, bli ännu starkare, instruera i fler typer av pass och att få arbeta hälsofrämjande!