Utbud

Läs mer om vårat koncept onlineträning under Gruppträning!

Vi har byggt upp vårt gym med fokus på fria vikter och redskap. Här finner du bl. a skivstänger, bollar, rep, ringar, TRX. I vårt styrkerum finner du bl.a en cablecross, smithmaskin, latsdrag, hantlar upp till 30 kg, bänkpress och ett podie för t.e.x. marklyft, knäböj.

Under sensommaren 2020 har vi byggt ett gym, en utebox under bar himmel som vi döpt till Bakfickan! Här kan du gymma och träna individuellt eller delta på våra gruppträningspass.

För att gymma på egen hand i Bakfickan har vi lagt ut platser och tider i vårt bokningssystem. Just för att vi ska kunna logga er i systemet, för statistik och för säkerhetens skull.
Området är larmat och videoövervakat.

De gruppträningspass som sker i uteboxen har en notering efter passnamnet så att du ska kunna veta att vi är där. Utomhusskor används och vi klär oss efter väder. Njut av fullt rustat utomhusgym! Vi är så nöjda och stolta över vårt utbygge. Under 2021 kommer vi utveckla den delen än mer….

oversikt-gymmet vikter-1 trx ringar-2 redskap-3


JUNIOR

Rörelse är viktigt genom hela livet, för välmående och för en funktionell vardag! Förena nytta och nöje med dina barn...

MAMA

Nu är vi inne på vårat sjunde år med träning för gravida och nyblivna mammor!  60°NORDs kurser GRAVIDTRÄNING och STARK...