Våra coacher

 • Sarah Steen

  Sarah är ägare av 60°NORD och förutom driften av företaget jobbar hon som personlig tränare, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör.

  Tränar det mesta och gärna i tre plan för en stark och hållbar kropp, men skidåkning, löpning  och att få vandra uppför höga berg är hennes passion. Att träna utomhus efter säsong ligger henne varmt om hjärtat.

 • Hanna Jansson

  Är utbildad personalvetare och jobbar som områdeschef inom omsorgen. Hon är uppväxt med sport i allmänhet och handboll i synnerhet.

  Blivit förälskad i CrossFit för svetten, glädjen och gemenskapen. Hanna springer lopp för upplevelsen och omgivningen.  – Träningsglädje!

   

 • Maria Gerke

  Fysioterapeut, utbildningsansvarig HLR, personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Maria jobbar även som Fysioterapeut deltid på Region Värmland med bla. personer med artros och andra besvär från rörelseapparaten. Hon har fördjupning inom idrottsmedicin. Utbildad gruppträningsinstruktör och instruktör i HLR.

  Träning har varit en viktig del i hela hennes liv. Fokuset har ändrats under åren från tävlingsidrott och utmaningar som En svensk klassiker till att mera handla om välmående och att ha en kropp som håller för livets utmaningar.

 • Moa Grigholm

  Moa utbildar sig just nu till Fysioterapeut i Linköping men coachar er gärna när hon är hemma på lov och ledigheter!

 • Susanne Andreasson

  Är utbildad arbetsterapeut och arbetar på Torsby sjukhus.
  Har alltid haft ett stort djur- och naturintresse. Främst har det varit hästar men nu har hon två härliga hundar som följer med ut i ur och skur. En och annan löp- och mountenbikerunda i  skogen har det väl blivit under årens lopp.
  Susanne vill gärna inspirera till rörelseglädje och ökad kroppsmedvetenhet eftersom hon tror att det bidrar till kroppar som håller för ett långt arbetsliv.

   

 • Julia Hertzberg

  Växte upp med hästar och ridning men har de senaste åren tillbringat många timmar i sporthallen spelandes innebandy. Är en riktig lagkamrat som tycker om alla typer av träning, gärna tillsammans med andra.
  Tycker att det finns få saker som toppar att slå sig riktigt trött på sin bästa vän!

   

 • Lotta Hansson

  Jobbar natt som biomedicinsk analytiker på sjukhuset i Torsby.
  Lotta har alltid tyckt om att träna, spelade handboll som ung och nu tränar hon för att kroppen ska hålla hela livet och för att det är så roligt.

  Något annat hon njuter av är att åka längdskidor, vandra i fjällen och vara ute i skogen med hunden.

 • Clara Rydberg

  Jobbar som Fysioterapeut på Torsby Sjukhus och hjälper personer med muskel-och skeletala besvär.
  Har sin bakgrund inom friidrotten och har fortsatt en förkärlek till tung och explosiv träning.
  Men blandar gärna det med naturupplevelser på skidor, cykel eller till fots!

 • Josefin Larsson

  Är administratör hos oss samt gruppträningsinstruktör.

  Hon är uppvuxen i Södermanland och har provat på de flesta lagsporter som yngre men fastnade tidigt för hästar. Hamnade i Örebro och jobbade professionellt med inridning och utbildning av unga hopphästar och av ryttare, tillsammans med en av våra landslagsryttare.

  Kombinerade hästjobbet med gruppträning, och dans.
  Efter en svår ridolycka 2012 med krossat bäcken som följd, sadlade hon bokstavligen om och blev instruktör på Actic i Örebro.
  Kärleken tog henne till slut till Torsby!

 • Mia Löfvenholm

  Utbildad hälsoutvecklare och idrottsmassör som hatar att sitta stilla!

  Sitter mycket på arbetet och försöker därför hitta så många tillfällen som möjligt till träning för att må bra.
  Föredrar löpning eller styrketräning i gymmet men också gruppträningspass.

  Några mål är att springa marathon på bra tid, bli ännu starkare, instruera i fler typer av pass och att få arbeta hälsofrämjande!

 • Amanda Edström

  Amanda har läst tränarprogrammet på Örebro Universitet och har kandidatexamen i idrottsvetenskap samt Tränarskap med inriktning fotboll.

  Hon är en riktig träningsälskare och har i hela hennes liv brunnit för idrott och hälsa! Har tränat lagsport i nästan hela livet. Tränar nu främst löpning, styrketräning  och gruppträning men tycker även om skidåkning.

 • Hans Martin Sandven

  HM skruvar i bilar för världseliten och har ett stort motorintresse.

  Vi är därför glada att ha honom hos oss som ser till att vår utrustning trimmas och är i toppform samt arbetar som coach.

  Han brinner själv för Crossfit och utmanar gärna sig och andra i träningen. Nyfiken på kroppens funktion och lägger ner mycket tid på mobilitet för att optimera träningen.

   

   

 • Ludwig Tärning

  Ludwig (Ludde) har en karriär som professionell längdskidåkare. Ludde har efter avslutad elitsatsning fått smak på styrketräning och häng på gym. Spelar även paddel och fotboll.

  Ludde jobbbar som polis till vardags samt som skidinstruktör.

   

 • Emma Dahlgren

  Emma kommer från Filipstad och veckopendlar till Torsby där hon nyligen börjat jobba på Stjerneskolans idrottsgymnasium som specialidrottslärare (längd). Emma har gått det treåriga Tränarprogrammet på Örebro Universitet.