Gruppträning

ONLINETRÄNING –

Vi vill stolt presentera vår träning online som är en förmån för våra medlemmar och som ingår i deras medlemskap. För dig som enbart är intresserad av att träna online med oss finns det möjlighet.
Välj mellan Tabata, Styrka helkropp, Cirkelpass, Dagens, Core, Yoga, Flex – rörlighet eller Funktionell corestyrka.

Våra onlinepass finns i vår Wondr-app, ”mediabank”, ”träning online”. Alla pass finns tillgängliga var du vill, när du vill!

Priser för medlemskap Träning online finns under Priser. 

Våra pass kan du boka här: https://60nord.wondr.se/

DAGENS 45 och 60 min

Vi blandar funktionella övningar och rörelser där vi tränar teknik och styrka för hela kroppen högintensivt. Vi använder oss av bl a skivstänger, olympiska ringar, rep, kroppsegna övningar och bollar.

BOX 60 min

Box är ett pass för alla, oavsett nivå. Passet är inspirerad av boxning och kampsport och du lär dig både slag och sparktekniker. Vi använder oss av redskap som handskar och mitsar.

Du kommer att träna framförallt kondition men även med inslag av styrka.
Var beredd på flåsigt, intensivt och ett rolig träningspass!

Åldergräns 13 år, är du mellan 13-15 år tränar du med en jämstor kompis alt. målsman. 

TABATA och CIRKELTABATA 45 min & 60 min

Högintensiv intervallträning, arbete 20 sek, vila i 10 sek. Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner. Effektiv träning där du tränar styrka och kondition.

Cirkelmix 45 och 60 min

Klassisk stationsträning där vi blandar styrka, stabilitet och puls.

Cirkel styrka 60 min

Klassisk stationsträning där vi fokuserar på styrketräning.

Cirkelfys 60 min

Klassisk stationsträning med fokus på kondition och flås

Cirkelträning BAS – Familj 60 min

Klassisk stationsträning där vi varvar styrka och puls på ett lekfyllt sätt. Vi tränar även balans och koordination. På det här passet är åldersgränsen från 4 år (4-15 år i målsmans sällskap) och uppåt. Vem som helst kan vara med på detta pass!

Passa på att förena nytta och nöje med familjen.
För att boka med ditt barn, mejla oss på info@60nord.se
Pris: 50kr/barn 

Stavgång

I Valbergsbacken jobbar vi på givna tider, så alla kan jobba efter sin dagsform. Blandar olika tidsintervaller och intensitet under passet. Stavgång kan även utföras på andra ställen runt vårt fina område.
Passet finns på schema under vår, sommar och höst.

Les Mills Core™ 30 min & 45 min

Fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen och de muskler som kopplar ihop över- och underkropp. Så du får starkare mage och rumpa, men tränar samtidigt funktionell styrka och skadeförebyggande träning. 45 minuters passet innehåller även en kortare rörlighetsdel.

Les Mills BODYPUMP™ 60 min & 45 min

Ledande styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark.

Klassen är perfekt för både kvinnor och män som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Att BODYPUMP™ är enkelt gör det lätt att komma igång, och effektiviteten gör att du snabbt märker resultat. Du blir pushad av instruktören att göra ditt yttersta utifrån din dagsform och nivå.

Les Mills BODYBALANCE™ 60 min

Ledande träning till modern musik. Med inspiration från yoga, thai chi och pilates guidar vi dig genom rörelser och positioner med kontrollerad andning som stärker kroppen, förbättrar din flexibilitet balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation.

3D Träning

Träning som utförs på en Procedos matta. Du väljer själv vilken nivå du lägger träningen på. Skönt pass för att skapa rörelse? Eller höjer du intensiteten för att få ett svettigt träningspass?

Passet är uppdelat i block och 4 X 40 sekunders intervaller

Vi tränar utifrån våra tre rörelseplan -framåt/bakåt, sidan och i rotationsplanet.

Konditionsträning

Här använder vi våra konditionsmaskiner och jobbar i givna tider, du bestämmer själv ditt tempo. Varvar korta och långa intervaller och jobbar med stationer i en cirkel.

Styrka & Balans

Lågintensivt pass där vi tränar balans, stabilitet och styrka lågintensivt. Vi använder oss av redskap som pinne, liten boll, gummiband och viktplattor.

Stark SENIOR

Säker träning anpassat för seniorer. Vi tränar med vikter, bollar, gummiband och tränar styrka.

Seniorpassen är för dig med seniorkort!

Vi kommer att anpassa utbudet av gruppträning efter behov och efterfrågan. Tipsa oss gärna om vad du vill ha!

SENIOR – Kondition

Säker träning anpassat för seniorer och vi fokuserar på att bygga upp en bra kondition i form av intervaller. Vi inkluderar konditionsmaskiner, stepbräda m.m