MAMA

Nu är vi inne på vårat nionde år med träning för gravida och nyblivna mammor! 

60°NORDs kurser STARK MAMA och GRAVIDTRÄNING är utformade av våra coacher Sarah Steen & Maria Gerke. Maria har själv tre barn och är utbildad fysioterapeut samt vidareutbildad inom bäckenbotten.
Sarah har två barn och är utbildad personlig tränare med ett flertal vidareutbildningar inom mammaträning. Detta gör att vi kan garantera dig säker och trygg träning. Hos oss får du också en ökad kunskap om vad som händer i kroppen under din tid som gravid och tiden efter.

Nedan finner du aktuella kursstarter inom träning under och efter graviditet. Önskar du ett personligt upplägg? Kontakta oss på info@60nord.se så kan vi skräddarsy ett förslag som passar just dig.

mama-2

Träning efter graviditet – Anmäl dig med namn och telefonnummer till info@60nord.se

Är du nybliven mamma och sugen på att komma igång med träning? Häng på 7 veckor träning med 14 tillfällen för endast 1600kr.

Passen är anpassade för mammor som nyligen har fött barn och du väljer själv vilken nivå du vill lägga träningen på. Yngsta deltagaren har varit fyra veckor och den äldsta ett år.

Vi ska med andra ord stärka upp kroppen på bästa sätt med bra träning för att skapa bästa förutsättningarna för en vardag fylld med massa fysiska moment. Vi kommer att förbereda kroppen optimalt för en vardag till dig som är mamma på bästa sätt.

Din bebis är med på klassen och det är fritt fram att amma, byta blöja, eller mata din bebis. Vi tränar i grupp om max 10 deltagare.
Anmäl dig på info@60nord.se OBS! Begränsat antal platser

Kommande kursstarter:

20 augusti-24

oktober/novmber -24

Skicka intresseanmälan redan idag till info@60nord.se

 

Några av våra Mammor beskriver deras fysiska status efter 7 veckor träning. 

”Jag känner mig piggare och det känns att jag blivit starkare!”

”Känner mig starkare i både kropp och knopp”

”Det är inte lika stor ansträngning för knän, ben och rygg att bära/plocka upp. Flytta på barnvagnar/barn och annat tungt!”

”Jag har fått bättre kontakt med mage och rumpa, bättre hållning och känner mig piggare!”

”Jag upplever att min fysiska status har förbättrats genom att jag orkar mer och känner mig starkare främst i rygg och mage. Bättre hållning!”

gravid-2

Kan jag träna som gravid?

Ja! Vi lägger upp träning som passar dig som är gravid och du kan träna i en PT-minigrupp eller individuellt med personlig tränare. Vi fokuserar på att stärka kroppen och förbereda den inför kommande förlossning, både kroppsligt och mentalt. Om du tränar under graviditeten kommer du också att återhämta dig fortare tiden efter förlossningen. Enligt forskning ses stora fördelar med att träna under graviditet . Hos oss får du säker gravidträning av erfaren MamaCoach.
För mer information: info@60nord.se